Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

FitFactory muuttaa Kauppakadulle
01.12.2019 15:27

 

Iloisia uutisia kaikille FitFactoryn asiakkaille! Muutamme joulukuun lopulla uusiin, meille remontoituihin tiloihin Kauppakadulle.

FitFactory laajentaa - muutto kaksinkertaistaa kuntosalin

Uudet tilat sijaitsevat Kauppakadulla, Peltokankaan kiinteistönä tunnetun rakennuksen liiketiloissa. Remontointi on käynnistynyt jo lokakuussa.

FitFactoryn toiminta on vakiintunut Alajärveläisten liikkujien keskuudessa. Ryhmäliikunta- ja kuntosalikävijät arvostavat hyviä aukioloaikoja, monipuolisia palveluita sekä liikuntakeskuksen hyvää henkeä. Tilat ovat kuitenkin kuntosalin puolella olleet tiiviit heti alusta alkaen. Teiltä kerätyissä asiakaspalautteissa on tullut toiveita väljemmästä kuntosalista.

- Meillä on ollut tässä nykyisessä paikassa ihan loistava olla. Sijainti on hyvä ja ovathan tilat olleet tosi viihtyisät. Lisätilan tarve sai kuitenkin kartoittamaan vaihtoehtoja ja nyt uusi tila on riittävän suuri ja onhan siinä vielä laajentamisen mahdollisuuksiakin, sanoo FitFactoryn Tuija.

Kauppakadulla kuntosalille nyt runsaasti valoa ja tilaa

Uudistuva liikuntakeskus rakentuu kahteen kerrokseen. Katutasolle sijoittuu valoisa kuntosali, jonka pinta-ala on reilut 270 neliötä. Alakertaan valmistuvat pukuhuoneet ja viihtyisä ryhmäliikuntasali sekä hierojan tila plus leikkitila lapsille. Tilaa yhteensä liikuntakeskukselle tulee reilusti yli 400 neliötä.

Kuntosalille jotain uutta, mitä Alajärvellä ei vielä ole

Tuijan toiveissa on ollut saada salille jotain vähän erilaista, toiminnalliseen treeniin sopivaa. Tähän tarpeeseen kuntosalille hankitaan reilun kokoinen CrossTraining räkki eli keskus, joka mahdollistaa useiden harjoittelijoiden samanaikaisen harjoittelun. Siihen tulee puolapuut, suorituspaikkoja mm. kyykkyjen tai muiden tangolla tehtävien liikkeiden tekemiseen neljälle, dippi-punnerruspaikka, leuanvetopaikat, köydet, t-kulmasoutupaikka, paikat valjaille ja renkaille ja niin edelleen.

Kuntosalille tulee myös 20 metriä pitkä ruohomatto veto- ja työntökelkkaa varten. Toiminnallisen harjoittelun välineitä hankitaan myös lisää.

Ryhmäliikuntaa, valmennuspalveluita ja hierontaa edelleen

Ryhmäliikunta tulee jatkossakin olemaan FitFactoryssa merkittävässä roolissa. Ohjaajina jatkavat Tuijan lisäksi Elina Luoma-aho ja Janne Lager. FitFactorysta saa edelleen myös valmennuspalveluita kuntosalivalmennukseen, ravintovalmennukseen sekä henkilökohtaisen personal trainer -valmennukseen.

Hierontaa FitFactoryssa jatkaa hieroja, urheiluhieroja Anna Syrjälä.

Uusiin toiloihin etsitään myös toista omia hyvinvointiin liittyviä palveluita tarjoavaa yrittäjää.

Muutto jouluna

Muutto ajoitetaan joulun tienoille. Todennäköisesti kuntosali pidetään kiinni vain yhden päivän. Muutto pyritään kuitenkin valmistelemaan niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Talkoopäivä välipäivien aikaan

Kaikille asiasta innostuneille pidetään yhteinen talkoopäivä, johon tarkempi aikataulu lähempänä - välipäivien aikana joka tapauksessa.

Avajaisia vietetään tammikuun alussa.

 

lisää kommentti:

Nimimerkki:
Kommentti: