Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Kesä, jota ei sitten tullutkaan
12.07.2015 18:54

Tai, mistäs sen vielä tietää! Tähän mennessä siitä on saatu muutama mehukas makupala - rokulipäivien tienoilla. Sitä me kuitenkin kaikki odotamme, lataamme kesään ja lomaan hurjasti odotuksia ja pettymyksiä voi sitten aiheuttaa vaikka sää...

Kaiva kuitenkin pyöräilykypärä kaapista. Puhaltele siitepölyt pyörästä, vaihda matkamittariin patterit ja anna mennä! Tai lataa juoksumusiikkia puhelimeen ja laita lenkkarit laulamaan - ne ei suuremmin piittaa sataako vai paistaako, sillä ne kuivuvat kyllä. Lavatansseja tai pihajumppaa,niitäkin voi koettaa. Ja välillä ihan oikeutetusti ellei nyt sitten riippukeinuun päiväunille, niin sohvalle sitten vaikka! Anna unikuvien kellua ja mielen levätä. Sitä lepoa kaipaa niin keho kuin aivotkin. Eikä sen levon pituus aina merkitse. Joskus loistava viikonloppu tai ihan yksittäinen ilta riittää mielen ja kehon lepoon. Siitä voi hyvässä lykyssä kehkeytyä ihan uusi ihminen :)

Meillä pitkät lomat omaavilla on lomasuorittamisen tarve. Useat tekevät suunnitelmia, mitä kaikkea pitää ehtiä. Entäpä, jos tänä vuonna suunnittelisit vähän vähemmän. Antaisit mielihalujen viedä tai olla viemättä! Kokeile, saattaa toimia sinullakin :)

Minä aloitan lomanjälkeisen elämän huomenna. Loma oli viileää, satoi, paistoikin. Toivottavasti mieli ja ruumis on levänneet. Ainakin torstain kahvistreeneissä koin olleeni pitkään poissa - miten mikkiin puhutaan, miten kovalla onkaan ollut tapana soittaa musiikkia... Loma oli toiminut. Siis uusin ideoin, ajatuksin ja levännein ja uudistunein mielin työpäivän kimppuun!

lisää kommentti:

Nimimerkki:
Kommentti: