Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Talkoopäivä FitFactoryssa
18.02.2020 12:49

PUHDISTUTALKOOT KESKIVIIKKONA 19.2.

FitFactoryn tilat on nyt otsonoitu ja tuuletettu. Sammutusvesien turmelemat matot on poistettu. Nyt on siis aika pistää paikat treenikuntoon!

PUHDISTUSTALKOOT KE 19.2. klo 16 alkaen

Talkoopäivään jokainen on tervetullut - juuri siksi aikaa, kun se on mahdollista! Mikäli työtä jää vielä, jatketaan torstaina.

Kaikki tilojen pinnat on puhdistettava; katto, seinät, ikkunat, peilit, laitteet ja kaikki tavarat. Savu ja otsonointi ovat jättäneet jälkensä kaikille pinnoille ja ne on puhdistettava.

Ota omat välineet mukaan!

Toivoisimme, että jokainen ottaisi omat siivousvälineet mukaan. Ole ystävällinen ja ilmoita minulle joko vastaamalla tähän viestiin tai somessa, mitä työtä haluat tehdä. Kattoritilän puhdistamiseen tarvitaan myös tikkaita tai tasotikkaita, sellaisia tarvittaisiin muutamat lisää. Ilmoita myös, jos tuot sellaisia.

Tarvitaan siis sankoja, moppeja (vaikka tarramoppeja, joilla esim. seinien pesu onnistuu), rättejä, ikkunoiden ja pelien puhdistusvälineitä, muutamat tasotikkaat tsm. ja ehkä eniten sitä auttamisen halua! Mitä nopeammin saadaan nyt siivottua, sitä nopeammin saadaan sali taas auki! Siksi on ihanaa uskoa, että teitä talkoolaisia tulee - omalla väellä tämä veisi päiviä! Me tehdään tämä yhdessä!

Talkoolaisille hernekeittoa

Yksi ihana asiakkaamme heluaa keittää talkoolaisille valtavan kattilallisen hernekeittoa, joten se on tarjolla noin klo 18.

Torstaina paikat tikkiin!

Torstaina puhtaaseen tilaan kannetaan uudet ruoho- ja kumimatot, kiinnitetään kaiuttimet, tietokoneet, valaisimet ja kaikki ne, mitkä irrotettiin tulipalolta turvaan. Ja sitten me jatketaan siitä, mihin 12.2. jäätiin!

Ja uudet avajaiset, ne järjestetään aivan varmasti!

Teidän kaikkien tsemppiviestit, lohduttaminen ja avuntarjoukset ovat olleet riipaisevan ihania - ehkä ilman niitä kaiken uudelleen aloittamiseen ei olisi riittänyt voimia, ainakaan heti. Tässä kohdassa KIITOS <3

Terkuin
FitFactoryn Tuija ja Janne

 

 
lisää kommentti:

Nimimerkki:
Kommentti: