Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Uusia liikkumiskokemuksia ja nousevaa motivaatiota
07.10.2013 11:16

Vesijuoksu, uinti, kuntosalitreeni, kuntonyrkkeily, kuntotanssi - ihania lajeja ja nyt meidän kaikkien ulottuvilla! Osa ollut jo ennenkin, mutta nyt myös minun ulottuvillani!

Kävin tutustumassa uimahallin tiloihin, nyt kun ne on kalustettu ja kuntosali saatu valmiiksi ja olen häikäistynyt! Siis tuolla me saamme traanata! Näissä upouusissa tiloissa (nykyiset tilat kun nyt ovat nimimalistisen ahtaat ja jokainen tietää tuoksun ja ilmanvaihdon siellä...) saamme hikoilla ja rehkiä jatkossa - voi, että tuntuu loistavalta :)

Sen lisäksi, että uusi uimahalli tuo tullessaan ison joukon uusia liikkujia, saamme me "nykyisetkin" liikkujat nauttia uusista lajikokemuksista ja sovitella uimahallin aikataulut omiin treeniaikatauluihin. Aamuvesijuoksu täältä tullaan!

Oma treenikalenteri näyttää aina koko talven aikalailla samalta, mutta nyt minulla on ollut iso ilo lisätä siihen myös ohjattuja tunteja! Oodi teille, jotka olette oivaltaneet, että me aikuiset tykkäämme liikkua myös viikonloppuisin! Pääsen kokeilemaan kuntotanssia Minnan ohjauksessa Alavolin tunnilla sunnuntai-iltaisin tai sitä aikaisemmin harjoittelemaan kuntonyrkkeilyä Hoiskossa. Olen kerrassaan otettu, kun minullakin on nyt valinnanvaraa :) Tanssi olikin ison hymyn kokemus, suosittelen!

Kuntonyrkkeily taas on aina ollut salainen (no, julkinenkin) haaveeni ja naps, sellainen järjestyikin tänne! Hoiskon Nesteen takana olevassa hallissa (Aikido-tila myös) voi sunnuntaisin treenata naisten kesken - ja myös miehille on oma vuoronsa - kuntonyrkkeilyä. Ohjaus on pienessä ryhmässä loistoluokkaa ja jo lämmittelyssä tuli mukava hiki, joka kyllä kesti koko reilun tunnin treenin. Jalkatyöskentely haastoi ja, no, ei iskeminen heti ihan luonnolliselta tuntunut, kun nyt ei ole ikinä tullut lyötyä yhtään mitään! Mutta sieltä ne etsitään ne koukut ja suorat ja harjoitellaan tekniikat kohdalleen. Tätätkin voin lämpimästi suositella :)

Niin, että omassa treenikalenterissa on jotain uutta ja paljon tuttua. Sykkeellä voi vielä treenailla salitreenejä jouluun saakka, joten salitreenit tutussa salissa saa tehtyä totutusti. Kiukuttelevat kädet teettävät kädettömiä treenejä, mutta urheiluhieronnalla nekin varmasti tästä saadaan kestämään normiarkea treeneineen. Iloitsen, nautin ja vielä kerran iloitsen tästä uudesta, hyvälle tuoksuvasta uimahallista, joka mahdollistaa taas aivan uusia juttuja meille alueen ihmisille. Mennään sinne - käytetään tarjottuja palveluita ja pannaan hyvä kiertämään! Nähdään siellä ja saleilla!

lisää kommentti:

Nimimerkki:
Kommentti: