Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Asiakkaan tarina ryhmäliikkumisen ilosta ja sen tuomasta energiasta
04.10.2017 15:24

Minä pidän ihmisten kanssa työskentelystä ja pidän asiakkaista. Joskus sitä pitää jostain asiakkaasta aivan erityisesti ja seuraavan asiakastarinan kirjoittaja on juuri sellainen. Nainen, joka on löytänyt liikkumisen ilon ja saa liikkumishetket mahtumaan arkeen, vaikka siihen kuuluu lapsia, opiskelua pitkän matkan päässä ja varmasti liikkuvia osia enemmän kuin osaa ajatellakaan. Mutta tämä nainen lähti rohkeasti kokeilemaan ryhmässä liikkumista ja löysi siitä ilon, joka lajeja vaihtelemalla ja itseään enemmän ja vähemmän haastamalla pysyy varmasi mukana koko loppuelämän. Liikkumisen tarkoitus oli aluksi jotain ja se muokkaantui matkan varrella. Tämäkin tarina kertoo siitä, miten liikkumisesta saa rutkasti hvyää energiaa jaksamiseen, miten se innostaa ja motivoi! Lukaise ja motivoidu sinäkin, meillä liikutaan ilolla :)

 

"Minulla on pian vuosipäivä, vuosi siitä, kun tulin ensimmäiseen painonhallintaryhmän kokoontumiseen. Tuija antoi paljon tietoa ruokavalion merkityksestä ja saimme ihan oikeita vaihtoehtoja, joita oli myös helppo toteuttaa viisihenkisen perheen, työn ja opiskelujen lomassa. Minulle kynnys mennä mukaan jumppatunneille tai salille oli korkea, koska ajattelin olevani jollain tapaa vääränlainen, myöhemmin olen todennut, ettei siellä vertailla tai kilpailla, jokainen keskittyy omaan suoritukseensa. Tutustuimmekin pienessä ryhmässämme erilaisiin tunteihin, sen jälkeen oli helpompi mennä muillekin tunneille, kun tiesi vähän mitä siellä tapahtuu.

Liityin mukaan ajatuksella, että ainahan sitä voisi muutaman kesäkilon karistaa, kehonkoostumusmittaus kertoi karua totuuttaan, tehtävä olisi muutakin ja pian ajatukseni muuttuivat, halusinkin enemmän ja sainkin aivan uuden elämäntavan ja ajatusmaailman. Viimeiseen vuoteen on sopinut sankokaupalla hikeä ja suihkusaippuaa, mutta ennenkaikkea uudenlaista voimaa ja jaksamista sekä liikunnaniloa, iloa omasta kehittymisestä ja omien tavoitteiden saavuttamisesta. Juoksin juuri ensimmäisen puolimaratonin, johon en jokin aika sitten olisi koskaan uskonut pystyväni.

En ole missään elämäni vaiheessa ollut liikunnallinen tai harrastanut mitään liikuntamuotoa, en edes lapsena, uuden elämäntavan oppiminen ja tekosyiden hylkääminen on ollut välillä vaikeaa, olenkin saanut paljon tukea, apua ja kannustusta muilta salilla kävijöiltä sekä Fitfactoryn henkilökunnalta.

Suosittelenkin painonhallintaryhmää sekä Fitfactoryn tunteja kaiken ikäisille ja kokoisille jotka ovat kyllästyneet painon jojoiluun ja haluavat elämäänsä uutta virtaa ja hyvää oloa."

 

lisää kommentti: