Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Rummutusta ja pärinää - uudet nettisivut on valmiit!
29.11.2015 18:40

Ei tämä mitään synnytystuskia vaatinut, mutta oma projektinsahan se tottakai on. Kuten olen jo monessa eri yhteydessä iloinnut, on minusta niin loistavaa, että sivut on valmistettu Alajärvellä ja vielä siellä omassa osapäivätyömaassani eli JAPOlla. On ollut mukavaa astua asiakkaan saappaisiin ja asioida asiakkaan roolissa - kannaattaa muuten kokeilla omassa työpaikassa :) 

Vaatii ajatuksia ja näkemyksiä myös vähän itseltäkin, että sivuista tulee toimivat. Ei voi olettaa, että työkseen sivuja tekevä osaa nähdä juuri sinun ajatustesi ja unelmiesi taakse - vaikka tässä tapauksessa niin kyllä meinasi ihan käydä! Mitä me tai minä haluan sivuillani viestittää, miltä asioita haluan siellä näkyvän, mitä kerrottavaa meistä on ja erityisen tärkeää se, että mitä se asiakas meidän sivuilta etsii! Huomasin vasta loppumetreillä, että joidenkin asiakkaiden toivoma lukujärjestys (ei vain Ajanavarausnäymä) sivulta uupuu ja se laitetaan takaisin, jos sitä sinne kaivataan! Tai hinnasto, tarvitaanko hinnastoa? Sitä en ole päättänyt vielä, lisätään, jos kaivataan!

Miltä me näytämme nyt? Näytämmekö nyt niin energisiltä, kuin mitä itseämme pidämme? Toivottavasti, sillä punainen on värinä energisoinut meitä jo yli vuoden ja haluamme, että myös sivut viestivät sitä energiaa edelleen, mitä meillä on. Eikö?

lisää kommentti:

Välipalaa niistä hyvistä valinnoista
01.11.2015 15:35

Välipaloja pitäisi iltapalan kanssa mahtua päivään kaikkiaan kolme. Siis monta kertaa päivässä! Ja kun syö terveellisesti ja haluaa nauttia välipalankin valmistettuna niistä hyvistä valinnoista, niin mitä se voisi olla?

Vähärasvainen ja vähäsokerinen jogurtti, hedelmä, voileipä tuhdeilla päälisillä tai valmisrahka. Valmiitakin löytyy siis. Mutta jos haluaa tehdä jotain mahdollisimman naturellia tai nauttia niistä syksyllä noukituista marjoista osana terveelistä välipalaa. No, sitten voisi suositella vaikka tätä! Tämä on hyvin tyypillinen treenaajan välipala - minunkin, kokeile sinäkin!

VÄLIPALAHERKKU RAEJUUSTOSTA

½ banaani
1-2 dl raejuustoa
mukava määrä marjoja tai loraus sokeritonta mehukeittoa

Viipaloi banaanin puolikas (tai tee kahdelle tai useammalle samalla kertaa), kaada mukava raejuustomäärä päälle ja sekoita kaikki marjojen tai mehukeiton kanssa. Täyttävää ja maistuvaa! Sopii myös evääksi nesteenpitävään rasiaan :)


Kuvassa marjojen sijasta ihan älyttömän makeita mandariininpalasia!

 

 

lisää kommentti: