Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Toiminta ennallaan 21.2. alkaen
24.02.2020 12:31

 

We are back, stronger than ever

 

Liikuntakeskuksen perustoiminnat saatiin kunotoon torstaina myöhään illalla. Kuntosali ja ryhmälikunta sekä kaikki oheistoiminnot ovat olleet käytettävissä normaalisti perjantaista lähtien.

Viikonlopun aikana saatiin kaikki näkymätön tekniikka kuntoon ja nyt liikuntakeskus toimii täydellä teholla.

Nyt palautellaan asiakastapaamisia sekä muita siirrettyjä asioita vähitellen kalenteriin. Lisäksi kaikille asiakkaille lähetetään tiedote hyvityksestä, joka koskee aikaa, jolloin liiikuntakeskus ei ollut käytössä.

Vielä kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille sekä jokaiselle asiakkaalle kärsivällisyydestä, tuesta ja tsemppauksesta kriisin aikana. Nyt jatketaan taas, entistäkin vahvempina!

lisää kommentti:

Tulipalo keskeytti toiminnan
24.02.2020 12:24

Tulipalo FitFactoryn kiinteistössä keskeytti liikuntakeskuksen toiminnan keskiviikkoaamuna 12.2.2020

 

Kauppakatu 11 yläkerrassa olevat asunnot vahingoittuivat käyttökelvottomiksi 12.2. tapahtuneessa tulipalossa. 

 

Tulipalo ei kuitenkaan päässyt FitFactoryn tiloihin. Liikuntakeskus kärsi ainoastaan savu- ja sammutusvesivahingoista. 

 

Torstaina varmistui, että liikuntakeskus voi jatkaa toimintaansa liiketilojen kuivattamisen ja otsonoinnin jälkeen.

Liikuntakeskuksen otsonoinnin jälkeen tilojen siivous ja järjestäminen voidaan aloittaa, joten kaikki halukkaat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan siivous ja paikkojen kuntoonlaittotalkoisiin. Maanantaina tilaa tuuletetaan. Parasta tässä on se, että me kaikki tiedämme, että toiminta jatkuu ja vieläpä aivan pian!

 

Talkoot järjestetään keskiviikkona 19.2. klo 16 alkaen. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan talkoisiin! Lue lisää täältä (mitä mukaan).

 

Pahoittelemme keskeytystä ja pyrimme saamaan liikuntakeskuksen toimintaan mahdollisimman nopeasti. Asiakkaille hyvitetään päivät, jotka liikuntakeskus on ollut pois käytöstä.

(Tiedote päivitetty 18.2.2020)

lisää kommentti:

Talkoopäivä FitFactoryssa
18.02.2020 12:49

PUHDISTUTALKOOT KESKIVIIKKONA 19.2.

FitFactoryn tilat on nyt otsonoitu ja tuuletettu. Sammutusvesien turmelemat matot on poistettu. Nyt on siis aika pistää paikat treenikuntoon!

PUHDISTUSTALKOOT KE 19.2. klo 16 alkaen

Talkoopäivään jokainen on tervetullut - juuri siksi aikaa, kun se on mahdollista! Mikäli työtä jää vielä, jatketaan torstaina.

Kaikki tilojen pinnat on puhdistettava; katto, seinät, ikkunat, peilit, laitteet ja kaikki tavarat. Savu ja otsonointi ovat jättäneet jälkensä kaikille pinnoille ja ne on puhdistettava.

Ota omat välineet mukaan!

Toivoisimme, että jokainen ottaisi omat siivousvälineet mukaan. Ole ystävällinen ja ilmoita minulle joko vastaamalla tähän viestiin tai somessa, mitä työtä haluat tehdä. Kattoritilän puhdistamiseen tarvitaan myös tikkaita tai tasotikkaita, sellaisia tarvittaisiin muutamat lisää. Ilmoita myös, jos tuot sellaisia.

Tarvitaan siis sankoja, moppeja (vaikka tarramoppeja, joilla esim. seinien pesu onnistuu), rättejä, ikkunoiden ja pelien puhdistusvälineitä, muutamat tasotikkaat tsm. ja ehkä eniten sitä auttamisen halua! Mitä nopeammin saadaan nyt siivottua, sitä nopeammin saadaan sali taas auki! Siksi on ihanaa uskoa, että teitä talkoolaisia tulee - omalla väellä tämä veisi päiviä! Me tehdään tämä yhdessä!

Talkoolaisille hernekeittoa

Yksi ihana asiakkaamme heluaa keittää talkoolaisille valtavan kattilallisen hernekeittoa, joten se on tarjolla noin klo 18.

Torstaina paikat tikkiin!

Torstaina puhtaaseen tilaan kannetaan uudet ruoho- ja kumimatot, kiinnitetään kaiuttimet, tietokoneet, valaisimet ja kaikki ne, mitkä irrotettiin tulipalolta turvaan. Ja sitten me jatketaan siitä, mihin 12.2. jäätiin!

Ja uudet avajaiset, ne järjestetään aivan varmasti!

Teidän kaikkien tsemppiviestit, lohduttaminen ja avuntarjoukset ovat olleet riipaisevan ihania - ehkä ilman niitä kaiken uudelleen aloittamiseen ei olisi riittänyt voimia, ainakaan heti. Tässä kohdassa KIITOS <3

Terkuin
FitFactoryn Tuija ja Janne

 

 
lisää kommentti: