Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Tiedote 17.3.2020
17.03.2020 22:03

Koronavirustilanteen johdosta ryhmäliikunnat perutaan, mutta kuntosaliasiakkaat voivat harjoitella niin halutessaan

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa meihin jokaiseen. Huoli ihmisten sairastumisesta ja viruksen leviämisestä sekä sen vaikutuksista koko maailman tulevaisuuteen on suuri.

Poikkeustilanne vaikuttaa myös FitFactoryn toimintaan. Elämme päivän kerrallaan seuraten viranomaisten suosituksia ja määräyksiä. Suurin huolemme on tietysti se, että ihmiset pysyisivät terveinä. Myös taloudelliset uhkakuvat pelottavat. Mitä jos joudumme sulkemaan kuntosalin ja poikkeustilanteesta tulee pitkä? Miten pitkään selviämme liiketoiminnan kuluista ilman tuloja?

Tällä hetkellä liikuntakeskustamme ei ole määrätty suljettavaksi tai sen käyttöä kielletyksi.Kuntosali on siis toistaiseksi asiakkaidemme käytössä klo 5-24 voimassa olevilla kulkukorteilla. Ryhmäliikuntatunnit on toistaiseksi peruttu. Näin toimii suuri osa kotimaisista yksityisyrittäjien omistamista kuntosaleista.

Varotoimenpiteillä minimoidaan mahdollisia tartuntariskejä

FitFactoryssa tehdään kaikki mahdollinen sen eteen, että harjoittelu liikuntakeskuksessa olisi turvallista. Siivousta, puhdistusta ja desinfiointia on lisätty ja UV-valot hävittävät bakteereja ja viruksia pinnoilta yöaikaan. Desifiointiaineita löytyy vesipisteeltä, käsipaperit on vaihdettu vessoihin ja käsidesipulloja löytyy eri puolilta liikuntakeskusta.

Kuntosalilla voi harjoitella väljästi ilman lähikontaktia toisiin ihmisiin.

Terveet aikuiset treenaavat ja huolehtivat viruksen leviämisen estämisestä

Pandemia-aikana FitFactoryn toiminnan perusedellytys on se, että asiakkaamme huolehtivat vastuullisesti:

  • käsien pesusta ja  desinfioinnista

  • omien harjoituspaikkojen puhdistamisesta oman harjoituksen jälkeen 

  • täysin terveenä treenaamisesta

Näistä ei tingitä! Kaikista näistä varotoimenpiteistä huolimatta, emme kuitenkaan suosittele riskiryhmiin kuuluvien treenaamista kuntosalilla. Kunnioitamme myös muiden asiakkaiden päätöstä jättää treenaamatta kuntosalillamme pandemia-aikana.

Ryhmäliikunta on peruttu

Ryhmäliikuntatunnit päätettiin perua 13.4.2020 saakka.  Asiakkaille, joiden kuukausikortit sisältävät ryhmäliikunnan, tarjoamme meillä tehtyjä omia treenivideoita ja -ohjelmia. Ryhmäliikunnan sisältävän kuukausikortin voi myös vaihtaa pelkän kuntosalin sisältäväksi kortiksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kortin voi tauottaa ja 10 kerran korttien voimassaoloa voi jatkaa

10 kerran korttien voimassaoloaikaa pidennämme tulevaa taukoa vastaavan ajan. Mikäli korttisi on juuri nyt vanhenemassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja lisäämme ajan välittömästi.

Mikäli haluat tauottaa kuukausikorttisi kuukaudeksi, on se mahdollista. Ilmoita asiasta sähköpostilla tuija.silver-lager@japo.fi tai nettisivujen kautta viestillä.

Pyydämme kuitenkin sinua harkitsemaan kuukausikorttisi tauottamista. Emme tiedä, miten pitkään tai mihin kaikkeen poikkeustilanne tulee vaikuttamaan, mutta sen tiedämme, että taloudelliset haasteet tulevat eteen vääjäämättä. Jos siis toivot voivasi liikkua meillä vielä jatkossakin ja nauttia kaikesta siitä, mitä olemme yhdessä jo saaneet aikaan - harkitse, onko kuukausimaksu sen maksamisen arvoinen. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta.

Me FitFactoryssa haluamme toimia vastuullisesti ja oikein. Meille on kuitenkin tärkeää myös se, että meidän asiakkaillamme on mahdollisuus harjoitella, mikäli he niin haluavat. Siksi olemme päätyneet pitämään kuntosalin auki. Seuraamme muuttuvaa tilannetta jatkuvasti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Tuetaan toisiamme ja pidetään läheisistämme huolta!

FitFactoryn Tuija ja Janne 

Lisätiedot:
FitFactory Alajärvi
Tuija Silver-Lager
Puh. 044 557 1887
Sähköposti: tuija.silver-lager@japo.fi

lisää kommentti: