Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Raksalla tapahtuu
07.06.2016 18:55

Kieltämättä jännittää. Aloitin päivien laskemisen. 

Piipahtelen raksalla. Siellä käy kertakaikkiaa melkoinen vipinä. Sähkömiehelle pitää muistaa laittaa viestiä ja nyt väestönsuojaan tulevat puku- ja pesutilat on purettu alkutekijöihin, johon saa sitten alkaa rakentamaan ihan uutta! Vesihanat pitää muistaa toivoa sitä mallia, jossa saa juomapullot täytetyä! Kaiuttimille tarvitaan sähkö katonrajaan ja asiakaspäätteelle myös. Ja tiskin päälle tarvitaan valaisin... Tätä listaa riittaa - pienempiä ja isompia asioita.

Hinnastot on luotu ja aloitus suunniteltu. Silti joka päivä tulee uusia kysymyksiä. Vaikka kuinka suunnittelee, silti aina on pieni yllätys jokaisen nurkan taakse. Tänään kokoonnuttiin koko kiinteistön yrittäjäporukalla ja istuttiin alas. Siinä pöydän ympärillä istui aika innovatiivinen ja innokas joukko. Jokaisella oli samalla tavalla erilaisia juttuja meneillään. Mutta aika huikeaa oli se tunne, että me tehdään tätä yhdessä - sitä se Joensuun Tuomokin pöydän päässä huomioi :) Vaikka välillä omasa mielessä on kaaosta ja tuntuu, että mitkään aikataulut eivät ole meidän puolella, jostain ne asiat kuitenkin järjestyvät. Joka kerta. Ja ainahan sitä mielessään tekee jo melkein tiedostamatta suunnitelmaa B ja C, koska niille on aina käyttöä. Ja aika hienosti se Tuomon ilme on pysynyt peruslukemilla, vaikka kaikki ei varmasti ole aina sujunut ihan ykkössuunnitelman mukaan. Nyt me yrittäjät ollaan tutustuttu toisiimme, idoitu ja kohdattu. Seraavat treffitkin on sovittu. Ja vimeistään nyt jokainen varmasti heräsi siihen yhdessä tekemisen iloon - ei vain minä ja meidän yritys vaan me yhdessä!

Ja koska arki jatkuu lehtikuvien ottamisen jälkeenkin, kaivan minäkin taas pohjapiirrustuksen esiin ja hahmottelen sisääntuloaulaan uutta vastaanottotiskiä. Ja samalla tulee mieleen neuvotteleuhuoneen kattovalaisin! Se huomiseen... Laitteiden asennuspäivä on sovittu, on varmistettu, että laitteet mahtuvat ovesta, eikä lasiseiniä tarvitse avata, on tilattu ohjelmia ja laiteita, kameroita ja yhteyksiä. Aika monta asiaa. Mutta siihen ne järjestyy, pohjapiirrokseen ja kohta todellisuuteen. Jalkaprässi, Smith, ristitalja, reiden koukistus, ja ne kakki...

 

 

lisää kommentti: