Tuijan blogi

Ajatuksia liikkumisesta ja liikkumattomuudesta

Uutuuksia FitFactoryn syksyyn
09.08.2017 12:54

Syksy on samalla tavalla arjessa vedenjakaja kuin kevätkin. Lasten ja nuorten opiskelu rytmittää useimpien arkea. Syksy on uusi alku siinä missä uusi vuosikin. Taas on järjestys. Siellä on ne omat raotkin liikkua, lenkkeillä, lukea tai vaikka opiskella. Syksyllä useimmat palaavat myös ryhmäliikkumiseen. Moni jättää jumpat kesäksi tauolle ja nauttii pyöräilystä ja kiireettömästä lenkkeilystä, mutta viimeistään syksyllä kaivetaan jumppakassit eteiseen ja löydetään uusia ja vanhoja lempitunteja jumppakalentereista.

 

FitFactoryn SYKSY - isoilla kirjaimilla - starttaa kaikella tohinalla maanantaina 4.9.2017. Poimi mukaan omaan liikkumiseesi myös iloista ryhmässä liikkumista. Tulossa on raikkaita, raskaita ja antoisia uutuuksia!

 

Ryhmäliikuntaan uutuustunteja 

Myös meillä FitFactoryssa uusi syksy on taas uusi alku ja sehän starttaa syyskuun alusta. Silloin avautuu taas huikea tarjonta innostavia ryhmäliikuntatunteja ja uusia kursseja. Nyt myös pienryhmävalmennusta ja yksilövalmennusta uusilla kuvioilla. Ryhmäliikuntaan on tulossa jotain uutta ja paljon tuttua. Uutuuksia tulee mm. torstaille, joten siihen iltaan kannattaa jättää koloja omille harrastuksille!

 

Toivottu CORE -tunti on tulossa lukujärjestykseen. Se on taattua Emmaa se - omat koreografiat ja tehokasta liikkumista nimenomaan keskikehoa treenaten. Sen loppuun on jätettu hivenen pidempi venyttely, jolloin sekin tulee suoritettua - ainakin kerran viikossa! SPINNI-tunnit uudistuvat sen verran, että uuteen syksyyn tulossa on kolme erimittaista sisäpyöräilytuntia: SPINNI 55min, SPINNI 45min ja SPINNI 30min. Poimi sieltä sitten se, minkä ajattelet vastaavan parhaiten omia tavoitteitasi! Joogaa tulossa on myhempään syksyyn ja odotettu Pilateksen alkeen löytyy kurssina lukujärjestyksestä!

 

Jokaiselle vähän jotakin - vai puuttuuko juuri se tunti, jota toivoisit! Muista, että yhteydenottamisen kynnys on matala. Laita yhteydenottolomakkeen kautta toiveita tulemaan, niitähän meillä kuunnellaan aina.

 

Pienryhmävalmennus jotain aivan uutta

Pienryhmävalmennus on meillä uutta. Tai, onhan meillä ollut toki pieniä ryhmiä esimerkiksi kuntosaliryhmiä, mutta nyt näihin ryhmiin tulee kokonaisvaltaisempi ote. Aina joskus liikuntaryhmissä kysellään, että voisiko joksus puhua vaan syömisestä tai painonhallintaryhmissä toivotaan lisää yhteistä liikkumista. Nyt näitä on tarjolla. Uudet pienryhmät ovat pieniä. Niissä edetään teemoittain 3 kuukautta tapaamisilla kerran viikossa. Kaikkiin pienryhmiin liittyy ravitsemusosio, liikkumista, liikkumisen ohejelmointia sekä tukea myös tapaamisten ulkopuolella. Tämä on mielenkiintoista ja antoisaa.

 

Yksilövalmennus, PT uudistuu

Yksilövalmennuskin uudistuu. Edelleen saatavilla on eri pituisia valmennusjaksoja - mutta myös jotain uutta ja mukavaa! Ravinto-ohjaukseen on tullut lisää työkaluja, liikuntaohejlmiin monipuolisuutta ja motivointiin uusia menetelmiä, joiden käytöstä on helppo hyötyä. Uuutuutena tulevat myös lyhyet tapaamiset! Näistä lisää syyskuussa :)

 

lisää kommentti: