Iloa ja energiaa FitFactorysta!

Liikuntakeskus Alajärvellä - tule liikkumaan ilolla!

 

Tutustu ja tule mukaan innostavaan ja kannustavaan liikkumiseen! Meillä on kuntosali, ryhmäliikunnat, PT- ja kuntosaliohjauspalvelut, TYKY-päivät sekä pienryhmät ja kurssit. 

 

VERKKOKAUPPA on aina auki, klikkaa sisään!

 

 Tutustu tästä hinnastoon ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto!

   

 

  DANCE -ilta tanssien ma 20.8.

Tanssinystäville ZUMBA käynnistyy taas maanantaisin 13.8. alkaen.

 

Kokonainen ilta tanssien toteutetaan 20.8. klo 17.30 alkaen! Tanssi upeita rytmejä yhdessä Elinan ja afrikkalaisen Suley Mbyen kanssa.

 

Ilmoittautumiset Ajanvarauksessa.

 Blogissa motivaatiotekstiä painonhallintaan

"Miten niin kesän täydeltä vietetyt synttärit ja juhlat olivat saaneet koko hienon uusien tapojen arjen jotenkin epäonnistumaan? Synttärit, häät, hautajaiset, sukujuhlat ja muuthan kuuluvat elämään! Niitä on - ja voi apua, jos ei olisi! Mutta miksi, ne saavat tuntemaan itsensä jotenkin epäonnistuneeksi, sitä minä jäin miettimään."

Käy lukaisemassa!   

 Yoga Flow myös elokuussa

FitFactoryssa jatketaan YOGA FLOW -tunteja vielä elokuussa!

 

Tunti on helppoa joogaa, joka sopii hyvin liikuntakeskukseen. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi - siitä tulee sana flow.

 

Tule mukaan!

Elokuun viikko-ohjelma 31.8. asti

Uusi viikko-ojelma on päivitetty! 

 

Elokuussa viikko-ohjelmaan tulee lisää tunteja koulunalkamisviikolla eli 13.8. lähtien tuntivalikoimassa mukana jälleen ZUMBA ja PUMPPI!

 

Tutustu, varaa suosikkituntisi ja nähdään! 

   
 
Noudatamme tietosuojalainsäädäntöä asiakastietojen käsittelyssä.

Turvallista ja tuloksellista valmennusta Trainer4You valmennuspalveluilla

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

Meiltä löydät Trainer4You:n personal training-palvelut. 

powered-by

Powered by Trainer4You -merkki takaa, että personal trainerilla on paitsi asianmukainen koulutus, myös valmiudet ohjata turvallisia, tuloksekkaita ja kestävään muutokseen tähtääviä Trainer4Youn kehittämiä personal trainer palveluja sekä yksilöille että pienryhmille.  

 

 

 

FitFactory on Alajärveläinen kuntokeskus 

Liikuntakeskus FitFactory sijaitsee loistavalla paikalla Alajärven keskustassa, Paavolantori-kiinteistössä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja, innostavia ohjaajia sekä personal trainer-palvelut ja erilaisia TYKY-palveluita. Tutustu meihin, me liikutamme sinua ilolla!

Liikkumiskeskuksessa on viihtyisä ja energinen ryhmäliikuntasali, jossa happea riittää ja katto on korkealla. Siellä on myös uusi kuntosali, jossa on kattava ja laadukas laitteisto, runsaasti tilaa ja välineitä vapailla painoilla treenaamiseen sekä aerobiseen harjoitteluun tai lämmittelyyn soveltuvat soutulaitteet, juoksumatto ja porraskone.

Tiloissamme on moderni, automatisoitu jäähdytys sekä ilmanvaihto, joka pitää huolen siitä, että saat keskittyä treenaamiseen ja happi riittää! Tilat ovat avarat, valoisat, toimivat ja viihtyisät! FitFactoryssa toimii myös hieroja, jonne vapaita aikoja löydät Ajanvaraus-sivulta. Tervetuloa!

 

KUNTOSALI palvelee pyhää arkea klo 5-24

Meillä on uusi, moderni ja kattava kuntosali! Palvelemme kulkukortilla joka päivä klo 5-24.

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-to klo 17-18 sekä 15 minuuttia ennen ryhmäliikuntatuntien alkamista. Voit hankkia kulkukortteja myös verkkokaupasta! Kortit voidaan toimittaa asiakaspalveluun, postitse tai Cafe Pandoraan.

Ps. Meiltä saat myös ohjelmat ja ohjaukset kuntosalitreeniin :) 

Toiminnan lähtökohtana on palvella asiakasta ja tarjota ohjattua toimintaa, toimivat ja viihtyisät tilat sekä palvelevat aukioloajat. Ryhmäliikunta saa entistäkin viihtyisämmät ja toimivammat puitteet. 

 

YouTube:ssa treenivideoita!

Käy kurkkaamassa FitFactory Alajärven YouTube -kanavalta uusia treenejä!
Sieltä löydät nyt Emman RVP-tunnin esittelypätkän - kurkkaa, mitä tunnilla tapahtuu!

https://www.youtube.com/watch?v=EjPBWL6lNko

Seuraa meitä siellä, missä itsekin liikut!


Ajantasaista tietoa löydät paitsi näiltä nettisivuilta ja Facebooksita, Instagramista ja YouTubesta, olemme esillä myös Paavolantorin aulassa. Sieltä löydät tuntikuvauksia, uutuuksia ja voimassaolevan viikko-ohjelman. Nähdään!

 Ajankohtaista