FitFactoryn kurssit

FitFactoryn kurssit ovat pitkäaikaisempia ja perusteellisempia harjoittelujaksoja, joissa päästään lajiin kuin lajiin tehokkaammin sisälle! 

Kurssit eivät pääsääntöisesti sisälly kuukausimaksuun ja niille on yleensä ilmoittautuminen. 

 

 Uusia PIENRYHMÄVALMENNUKSIA starttaa 2018

 

”Tavoitteellinen pienryhmävalmennuskurssi näkyvien tulosten saavuttamiseksi”
 
 

Pienryhmävalmennukset käynnistyvät syyskuussa. Pienryhmät ovat valmennuksia, jotka toteutetaan nimensä mukaisesti pienissä ryhmissä. Valmennuksen kesto on 3 kuukautta, mutta sen voi valita myös kuukaudeksi kerrallaan. Pienryhmän toimintamalliin voi tutustua DEMO-tunnilla. 

 

 

PAINONHALLINTA -PIENRYHMÄ
KÄYNNISTYY KE 31.1.2018 klo 17

Valmennus etenee viikkotapaamisissa, joiden keskiössä ovat ravitsemus, liikkuminen ja motivointi.

”Painonhallintavalmennus on pienryhmävalmennus, jotka haluavat pudottaa painoaan, edistää hyvinvointiaan ja muuttaa elintapojaan pysyvästi paremmiksi. Valmennuksen aikana tavoitellaan pysyvää painonpudotusta innostamalla valmennettavia aktiiviseen elämäntapaan ja parempien ruokailu- ja liikuntatottumuksien löytämiseen. Pienryhmävalmennuksen keskiössä on painonpudotukseen ja -hallintaan liittyvien tietojen ja taitojen opettaminen, erilaisten liikuntamuotojen esitteleminen sekä motivaatiota ruokkivat onnistumisen kokemukset.” 

 

Kesto: Pienryhmävalmennuksen kesto on 3kk (sen voi ottaa myös kuukaudeksi kerrallaan)

 

Hinta: 79€/kk (tai 99€/1kk). Hinta sisältää erilaisia 60 minuutin mittaisia harjoituksia sekä sisällä että ulkona kerran viikossa. Harjoitusten lisäksi valmennus sisältää ravitsemusohjeet ja oman ruokavaliomallin.  

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoloisin klo 17.

 


CROSSTRAINING -PIENRYHMÄ
DEMO-TUNTI tulossa!

 

CROSS TRAINING -valmennuksessa pääset venyttämään rajojasi niin voimaa, ketteryyttä ja hapenottokykyäkin kehittävissä harjoituksissa. Valmentajan ohjaamat tehotreenit ja ryhmän yhteishenki takaavat, että harjoittelusi räjähtää täysin uudelle tasolle.

 

Pienryhmä kokoontuu kerran viikossa 12 kertaa. Valmennuskesta saat yhteisten treenikertojen lisäksi oman liikuntaohejlman sekä ravitsemusinfon ja ravintosuunnitelman. Kysessä on siis valmennus - ei pelkkä yhteistreenejä sisältävä kurssi. Kokeile! DEMO-tunti on maksuton.

 

Kesto: Pienryhmävalmennuksen kesto on 3kk (sen voi ottaa myös kuukaudeksi kerrallaan)

 

Hinta: 79€/kk (tai 99€/1kk). Hinta sisältää erilaisia 60 minuutin mittaisia harjoituksia sekä sisällä että ulkona kerran viikossa. Harjoitusten lisäksi valmennus sisältää ravitsemusohjeet. 

 

Muut pienryhmävalmennukset - UUTUUKSIA KÄYNNISTYY taas tammikuussa!

 

Pienryhmävalmennuksia järjestetään myös muilla osa-alueilla. Tulossa on SALI-, JUOKSU- ja KEHONMUOKKAUSPIENRYHMÄT syksyn ja kevään aikana. Näistä järjestetään myös DEMO-tunnit.

 

 

 UUTTA!
Ryhtiryhmä niska- ja hartiaseudun ongelmien hoitoon 9.3. alkaen

Tulossa neljä kokoontumiskertaa sisältävä pienryhmä, jossa paitsi pureudutaan niska- ja hartiaseudun ongelmiin, tartutaan myös härkää sarvista ja haetaan keinoja niiden vähentämiseksi. Loistava ryhmä vaikkapa toimistotyöntekijälle!

 

Ryhmä sisältää maksimissaan kuuden hengen ryhmän, jossa käydään ensin luennolla läpi niska- ja hartiaseudun alueen elvyttämiseen liittyviä asioita ja tehdään keppijumppa. Jokainen saa myös kotijumppaohjelman, jolla pitää niska- ja hartiaseudun alue liikkuvana. Pienryhmä saa myös kuntosaliohjelman, jota treenataan ryhmässä kaksi kertaa ja jota voi jatkaa itsekseen ryhmän päättymisen jälkeenkin. Ryhmä sisältää lisäksi hieronnan ja samalla ryhti- ja liikkuvuuskartoituksen.

Sisältö:

 • luento ja keppijumppa + kotijumppaohjeet

 • kaksi kuntosalikertaa sisältäen ohjelman ja ohjauksen

 • hieronta sekä ryhti- ja liikkuvuuskartoitus

 • ensimmäinen tapaaminen pe 9.3. klo 19 ja seuraavat kaksi torstaita klo 19 ja hieronta erikseen sovittavana ajankohtana

Hinta: 99€.

 

 Pilateksen alkeiskurssi  12vk (meneillään)

 

Tuttu, suosittu kurssi käynnistyy jälleen!

  

Joseph Pilateksen kehittämällä kehonhallintamenetelmällä vahva keskivartalo ja ryhdikäs olemus!

 

Alkeisryhmässä perehdytään pilates-hengitykseen sekä klassisiin liikkeisiin. Pilateksella keskitytyään vahvistamaan keskivartalon syviä lihaksia, joilla mm. aikaansaadaan hyvä ryhti, jossa on ilo olla ja liikkua! Rentouttava, vahvistava ja pehmeä tunti.

 

- Pilateksen alkeiskurssi kestää 12 viikkoa tunnin kerrallaan

 

- Kurssilla harjoitellaan Pilatesliikkeitä edeten rauhallisesti haastavampiin versioihin

 

Kurssin hinta on 90€ ja sille on ilmoittautuminen! 

  

 

 

Pilateksen jatkotaso (tulossa pian)

Jatkotason tunnit on tarkoitettu Pilateksen alkeiskurssin suorittaneille. Siinä laajennetaan Pilateksen perusliikevalikoimaa ja käytetään mukana myös välineitä kuten pilates-palloja ja -rullia.

 

 

Tunti on edelleen keskivartalon hallintaa vahvistava tunti, joka vahvistaa mutta myös rentouttaa. 

 

Tunnit sopivat hyvin viikottaiseksi kehon huoltohetkeksi. Myös istumatyön tai käsien kannattelusta johtuvien niska- ja hartiaseudun kipujen ehkäisyyn ja soveltuu hyvin myös ennaltaehkäiseväksi, tärkeitä lihasryhviä vahvistavaksi harjoitukseksi.

 
 • tunneille ei ole ilmoittautumista

 • siihen voi osallistua kuukausikortilla tai kertamaksulla

 • Tervetuloa!

 Kuntosali PIENRYHMÄ 10VK 

 

Tämä ryhmä sopii sinulle, jos kaipaat viikottaista yhteistreenikertaa, jolla saat paitsi ohjausta pienryhmässä myös tehokkaat ohjelmat 10 viikolle sekä ohjelman jatkaa sen jälkeen. 

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa yhteistreeniin ja siihen sisältyy vielä toinen kuntosalikerta, jonka jokainen saa tehdä itsenäisesti valitsemanaan ajankohtana 10 viikon ajan - 20 treenikertaa siis!

Ryhmässä harjoitellaan jakson aikana erilaisia treenitapoja, opetellaan suoritustekniikat huolelliesti sekä voidaan ottaa huomioon myös yksilöllisiä tarpeita - kaikkien kehoille kaikki liikkeet eivät aina sovi, joihin pienryhmässä voidaan helposti soveltaa liikkeet juuri sinulle sopiviksi.

10 viikon treenijakson aikana ehtii kehittyä, ehtii löytää oman kuntosaliminän ja rohkeutta treenata tehokkaasti ja tuloksekkaasti myös jakson jälkeen.

Kurssi sisältää:

 • hinta on 115€

 • sisältää kulkukortin (arvo 10€)

 • ohjauksen salilla yhteistreenisssä kerran viikossa, kerran viikossa oman treenikerran salilla

 • kolme erilaista kuntosaliohjelmaa variaatioineen sekä ohjauksen pienryhmässäIlmoittautumiset Ajanvarauksessa tai viestillä. Tervetuloa mukaan!

 KUNTOSALI TUTUKSI 4VK uusi kurssi (meneillään)

Kuntosali tutuksi on helppo käynnistys kuntosalitreenaamiselle - joko ihan alusta alkaen tai vanhoja oppeja kertaillen.

Neljässä viikossa käydään läpi helppoa ja tehokasta kuntosaliohjelmaa, jossa opit turvalliset ja tehokkaat tavat treenata salilla. Ohjelma on käytössäsi myös ryhmän jälkeen, jolloin salilla treenaamista on turvallista ja helppoa jatkaa!

 Kurssin hinta on 40€ ja sisältää 4 yhteisharjoituskertaa kuntosalilla pienryhmässä, ohjauksen, kuntosalin käytön sekä kuntosaliohjelman.

Ilmoittautumiset Ajanvaraukseen tai viestillä!

 

 

Tervetuloa mukaan pitämään itsestäsi huolta :)

 

 KADONNEEN VYÖTÄRÖN METSÄSTYS (tulossa)

 

Meillä käynnistyy ihan pian "Kadonneen vyötärön metsästys" -niminen ryhmä, jonka tavoitteena on aidosti metsästää se kadonnut vyötärö takaisin!

Ryhmä on saanut alkunsa kahden aktiivisen asiakkaan ehdotuksesta. Toiveena oli järjestää riittävän pitkä, riittävä määrä treeniä, helpot ravinto-ohjeet ja kovasti intensiivistä tekemistä. Sitä on tulossa!

Ryhmästä tulee pieni ja se harjoittelee kaksi kertaa viikossa yhdessä, lisäksi jokainen toteuttaa kaksi muuta treenikertaa omatoimisesti. Syömiseen paneudutaan yhteisellä luentokerralla, jossa jokainen saa myös helpon ravinto-ohjelman. Tämän valmennusryhmän kesto on 10 viikkoa eli kestää kivasti kesän kynnykselle saakka. Kuulostaako ehkä sun jutulta?

- ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17 ja torstaisin klo 18.30

- lisäksi omaehtoista treeniä 2 kertaa viikossa

- kurssi kestää 10 viikkoa ja sen hinta on 150€ (sisältäen 10 ohjattua kertaa + yhteisten kertojen salimaksut)

Ilmoittautumiset on avattu!

 

 JOOGAA tulossa 

FitFactoryyn saadaan taas joka toinen viikko kokoontuva jooga - se sopii jo jooganneille että nyt aloittaville! Voit osallistua kertamaksulla.

 • Tunnit joka toinen sunnuntai klo 16 ja sen kesto on 6 kertaa

 • 90min tunnin hinta on 10€

 

Lempeä hathajooga sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Monipuoliset lämmittely, venyttely ja tasapainoharjoitukset tehdään rauhallisesti oman hengityksen tahdissa ja oman kehon rajoitusten mukaan. Vaihtelevat liikkeet ja sarjat vahvistavat, hoitavat sekä rentouttavat tasaisesti koko kehoa.

 

Harjoituksen perustana ovat keskittyneesti ja tietoisesti tehtävät kehon harjoitukset, luonnollinen hengitys ja rentoutuminen myös liikesarjojen jälkeen. Harjoituksessa yhdistyvät lujuus ja lempeys.

 

Lämmin ja joustava asu, joka ei rajoita harjoitustasi. Alku- ja loppurentoutumisiin voit varata villasukat ja lämpimän peiton. Keho ei rentoudu kylmässä halutulla tavalla. Alustoja ja peittoja löytyy salilta. Alustan päällä voi lisäksi käyttää pyyhettä kasvojen kohdalla.

 

Ohjaajana toimii Satu Niskakangas, jooganopettaja SJL®

 

Tanssikoulu Wimma ja FitFactory jatkavat yhteistyötäTanssikoulu Wimma Seijäjoelta ja FitFactory Alajärvi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla FitFactorysta tulee Tanssikoulu Wimman yksi toimipisteistä. - Tämä on askel eteenpäin upeasti sujuneen yhteistyön jatkoksi sanoo FitFactoryn Tuija Silver-Lager. 

 

Sopimuksen myötä Tanssikoulu Wimman tanssitunnit jatkuvat edelleen Alajärvellä. Tanssitunteja on tarjolla kaiken ikäisille; lastentanssiryhmä 4-6-vuotiaille, sekä Street-tanssiryhmiä 7-vuodesta lähtien aina aikuisten ryhmään saakka. Tunneille tullessa ei tarvitse olla aiempaa tanssikokemusta. Opetus lähtee alkeista ja etenee ryhmälle sopivaan tahtiin. Tunneilla vallitsee iloinen ja kannustava ilmapiiri. 

Anne Välisaari Wimmasta kertoo, että aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Wimman nettisivuilta www.tanssiwimma.fi.

 

 BAILAMAMA -kurssit

 

 BAILAMAMA 2baby - hetki äidille ja vauvalle 

BAILAMAMA-perheen uusin - treeni äidille, mutta yhdessä vauvan kanssa ja vauvan ehdoilla! Tunti sopii hyvin jo päätään kannattelevalle ja noin alle 1-vuotiaalle - vauvalle, joka maltaa vielä toimia äidin treenipainona!

 

 • Tunnit kuuden viikon jaksoissa.

 • Kurssin hinta on 39€, MLL:n jäsenille 6€:n alennus.

 • Ilmoittautuminen viestillä tai Ajanvaraukseen (kurssille minimiosallistujamäärä toteutuakseen)

 • Tunnit ohjaa koulutettu BAILAMAMA-ohjaaja Miia Kangastie


BAILAMAMA 9months odottaville ja jo synnyttäneille äideille

Odottavien äitien ja jo synnyttäneiden äitien oma tunti. Tunti koostuu helpoista askelsarjoista, lihaskunto-osuudesta, lantionpohjatreenistä sekä pitkästä venyttely- ja kehonhuoltohetkestä.

 

Lue lisää: www.bailamama.fi

Uusi kurssi tulossa myöhemmin.

 

BAILAMAMA 4venus

BAILAMAMA 4venus on kaikille naisille tarkoitettu tunti, jossa liikunnan iloa helpoilla askelsarjoilla sekä lihaskunto-osuudella, johon kuuluu tärkeänä osana lantionpohjaloihasten vahvistaminen. Tunnitä päättyvät aina helliviin venyttelyihin.

Tutustumistunteja on luvassa, joten pysy kuulolla ja tule testaamaan!

Tunti sopii kaikille naisille ikään ja kokoon katsomatta :)

MLL Alajärven yhdistys tarjoaa rahanarvoisen edun jäsenille!

FitFactory toimii BAILAMAMA 2baby -tuntien kanssa yhteistyössä MLL Alajärven yhdistyksen kanssa, joka tarjoaa yhdessä FitFactroyn kanssa jäsenille 6 viikon mittaiseen kurssiin 6 euron arvoisen alenuksen! Liity jäseneksi ja hyödy!

    BOOTCAMP tulossa 8vk (tulossa keväällä)


 

Kahdeksan viikon treenijakso lihaskuntotreeniä ja kestävysharjoittelua erilaisten juoksuharjoitteiden muodossa. Yhteistreenit kaksi kerta viikossa ja kaksi treeniä toteutetaan omatoimisesti. Bootcamp-harjoittelu on tehokasta ja motivoivaa, sillä tulokset tuntuvat nopeasti.

 

8 viikkoa ja saat nopeutta juoksuusi ja kehoosi uutta energiaa ja voimaa!

 

 • Lihaskunto maanantaisin klo 18 (8 kertaa)

 • Kestävyystreeni keskiviikkoisin klo 18 (8 kertaa)
   

Kurssi käynnistyy myöhemmin ja siihen on ilmoittautuminen. 

Hinta 96€ sisältäen 8 viikkoa yhteisharjoittelua 2 kertaa viikossa (yht. 8 treeniä) sekä lihaskunto- ja kestävyystreeniohjelman kotona toteutettavaksi.

Ryhmästä tulee pieni ja ryhmäläiset otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

 

 

 

 Kuntostartti aloitavalle liikkujalle 6vk 10.4.2018 alkaen


Kuntostartti on helppo liikunnallisen elämän aloitus! Ota rohkeasti liikkumisesta kiinni, ilmoittaudu ja tule mukaan! Kuusi viikkoa yhteistreeniä mukavassa, samanhenkisessä porukassa!

 

Kokeilemme yhdessä erilaisia liikuntamuotoja sen mukaan, mitä pieni ja näppärä ryhmä toivoo. Haluttaessa mukana voi olla myös luentoja esimerkiksi terveellisestä ravinnosta tai vaikka painonhallinnasta.

 

 • kurssi on tarkoitettu aloittavalle liikkujalle

 • se on matalan kynnyksen ryhmä, joka sopii hyvin myös painonpudottajan liikuntaryhmäksi

 • ohjelmassa erilaisia ryhmäliikuntamuotoja kuten jumppaa, kahvakuulaharjoittelua, Circuit-kuntopiiriä ja haluttaessa sisäpyöräilyn alkeet ja vaikka zumbaa - voidaan haluttaessa tehdä myös vesijuoksutreeni uimahallissa ja tutustua kuntosaliharjoitteluun

 • kurssin kesto oli 6 viikkoa ja sen hinta on 39€

 • Kokoontumiset tiistaisin klo 17.30