FitFactoryn viikko-ohjelma 

 

Arki on ihanaa - tässä ohjelmaa juuri sinun arkeesi: 

Tällä sivulla on kuvaukset tarjoamistamme tunneista. Tutustu ja tule mukaan innostavaan ja kannustavaan liikkumiseen!

 

 Huom. AJANVARAUKSESTA löydät päivitetyt tiedot tunneista!  

 PUMPPI

Tehokas lihaskestävyystreeni tsemppaavan musiikin tahdissa. Liikkeet tehdään levytangoilla ja käsipainoilla lisäksi apuna käytetään steppipenkkejä. Voit valita itsellesi sopivat painot. Tunti ei sisällä askelsarjoja ja sopii kaikille liikuntaa harrastaville.  

 CIRCUIT

CIRCUIT-treeeni on kiertoharjoitus erilaisia välineitä käyttäen ryhmäliikuntasalissa. Tunti sisältää lämmittelyn, harjoituksen sekä loppujäähdyttelyn. Harjoitus on tehokas lihaskuntotreeni, joka sopii muunneltavuutensa vuoksi monenkuntoiselle liikkujalle.

 Kuntopiiri kuntosalissa

Kuntosalissa kiva tapa treenata pienellä ryhmällä tehokas kiertoharjoitus. Sisältää vaihtelevan 45 minuutin ohjatun harjoituksen kuntsosalissa. Oma alkulämmittely ennen tuntia!

 

Tunnit soveltuvat kaikille.

 Zumba

Zumba® on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco. Energinen tunti sopii kaikille.

 SPINNI

Sisäpyöräily eli spinning on pyöräilyä mukaansa tempaavan musiikin temmossa. Tehokkaasti erityisesti sydän- ja verenkiertoelimistöä kehittävät tunnit sopivat lähes kaikille.    

                             

SPINNI 30 = helppo tunti, joka sopii hyvin aloittelijalle tai palauttavaksi treeniksi.

SPINNI 45 = haastavampi tunti sopii kunnon kehittämiseen, työosuuksia suhteessa helppoa tuntia enemmän.  

SPINNI 55 = raskain tunti! Tunnilla on mahdollisuus kokeilla omia rajoja ja kokea erittäin rasittavan harjoituksen huuma!

 CORE + yläkeho

CORE on erityisesti keskikehon vahvistamiseen keskittynyt tunti, jossa nyt mukana myös yläkehon treeni.

 

 

Lämmittelyosuudessa askellusta ja treeniosuus keskikehon ja yläkropan tehokasta muokkausta.    

 TUIJAN treenit

Tunnin sisältö voi olla kahvakuulaa, se voi olla HIIT-harjoitus tai vaikka tabataa... tai vaikka vähän kaikkea! Kokonaisvaltainen ja tehokas treeni jokatapauksessa  - voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta. 

 

Tehokas treeni sopii monenkuntoiselle liikujalle. Takuuhiki!

 RVP (Reisi-vatsa-pakara)

Tehokas lihaskuntotunti reisille, vatsalle ja pakaroille. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, kahvakuulia ja step-lautaa.

 

Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

 TABATA-X

Jos haluat kehittää kuntoa, voimaa ja kestävyyttä, kokeile Tabata X-tuntia. Tabatan luoma metodi ammattilaisten suunnittelemalla toteutuksella toimii! Tiukka tunti sisältää huolella valitut liikkeet, joita suoritetaan intervalliharjoituksen tapaan. Lyhyt aika tehokasta tekemistä, sykkeen nostatusta ja pieni tauko. Tunti sopii monentasoiselle kuntoijalle, koska liikkeistä voidaan aina etsiä helpompia ja haastavampia toteutustapoja.

 Yoga Flex

Joogavenyttelytunnilla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille.

 Roller -kehonhallinta

Roller™ -tunnilla suoritetaan syvävenyttelystä tuttuja liikkeitä rullaa (foamroller) apuna käyttäen. Tunnin tavoitteena on rentouttaa ja notkistaa lihaksia, jotta vartalollemme tarkoitettu luonnollinen liike olisi mahdollista. Näin harjoittelemalla opit tunnistamaan kehosi tarpeet ja työskentelemään aktiivisesti niiden puolesta. Tietoinen hengitys on olennainen osa harjoittelua.

Roller™ sopii kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille ihmisille kehonhuoltotunniksi.

Kahvis tai kahvakuula

Tehokasta ja helppoa lihaskuntotreeniä, joka sopii monentasoiselle liikkujalle, koska jokainen voi treenata itselleen sopivalla temmolla ja kuulalla!

 

Tunnit ohjaa tiistaisin kahvakuulaohjaaja Janne Lager ja torstaisin Tuija Silver-Lager.   

 ENERGY -kehonpainotreeni

Energy on nimi energiselle tunnille, jonka teemana on hyödyntää hauskoja ja haastavia liikkeitä kehon omalla painolla. Tutuksi tulevat esimerkiksi erilaiset tavat punnertaa, staattiset pidot, haastavat versiot tutuista liikkeistä ja myös eläinliikkeet. Tule kokeilemaan ja löydä kehostasi aivat uusia lihaksia!

 

Tunnit ohjaa kehonpainoharjoittelu ja street workout -ohjaaja Elina Luoma-aho. 

 Piloxing®Knockout

Piloxing® Knockout -tunti vie harjoittelusi aivan uudelle tasolle. Tunti on 45 minuutin mittainen ja se koostuu lämmittelystä, kuudesta 5 minuutin kierroksesta raakaa energiaa sekä loppujäähdyttelystä. Kierrokset sisältävät koko keholle suunnattuja tehokkaita, keskivartaloa vahvistavia liikkeitä, kuten nyrkkeilyä, aerobista ja toiminnallista treeniä, hyppyjä, punnerruksia ja yleisliikkeitä. Tunnilla syke nousee, rasva palaa sekä lihasvoima ja -nopeus kasvavat. Tunnilla käytetään jumppakenkiä, eikä jumppa-alustoja tarvita, mutta nestettä ja hikipyyhettä sitäkin enemmän.

 

Taatusti tyrmäävän kova treeni, joka sopii sekä miehille että naisille.

Kurkkaa treenivideo seuraavasta linkistä: https://youtu.be/cnPcrf3LEeo 

 YOGA FLOW

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

 

Yoga Flow -nimi tulee tavasta suorittaa liikkeet sujuvasti peräkkäin. Liikkeet virtaavat alkuasennosta toiseen. Tunti sopii aloitteleville ja jo joogaa harrastaneille kuntoilijoille.

 

Tunnin ohjaa koulutettu Yoga Flow-ohjaaja Tuiija Silver-Lager. 

  Hinnat ja maksutavat

Ryhmäliikuntatunnin kesto on 45 min (poikkeavasta kestosta ilmoitetaan esim. 30 tai 55). 

 

Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi, kortit sekä erilaiset TYKY-setelit (mm. TYKY, Smartum, Virike, e-Passi,  ym.).

 

Hintavaihtoehdot löytyvät etusivulta.

 

Erilaiset kurssit ja poikkeavat hinnat ilmoitetaan erikseen eivätkä ne pääsääntöisesti sisälly kuukausittaisiin käyntikortteihin.